The Photographer

Fotografia înseamnă pasiune, inspiraţie, sensibilitate! Este o artă ce ne permite să evadăm din realitate, explorând limitele percepţiei vizuale.
Nimic nu poate fi mai frumos, decât să surprinzi nobleţea şi puritatea sentimentelor a doi oameni, ce îşi unesc destinele, nu există satisfacţie mai mare, decât să rdici la rang de absolut frumuseţea momentelor, pe care mirii, împreună cu invitaţii şi familia, le trăiesc în acea zi unică!

Ce este fotografia de nuntă?

O poveste de dragoste în imagini, ridicând la rang de eternitate, intensitatea sentimentelor neîntinate de trecerea timpului.

 

Despre mine……
Am început să fotografiez de la vârsta de 5 ani, pasiunea pentru fotografie fiind moştenită de la bunicul şi de la tatăl meu !

Nu am ştiut atunci că acea pasiune, cultivată de la o vârstă fragedă, îmi va marca mai târziu existenţa, definindu-mă în prezent ca fotograf de nuntă.

În anul 2007 am înfiinţat şcoala de fotografie “New Age Photography”,
ce avea să devină, 5 ani mai tărziu, cea mai mare şcoală de fotografie din România, având un număr de peste 200 de absolvenţi anual.

În anul 2009 am devenit membru al New York Institute of Photography, iar în anul 2010, am înfiinţat prima şi unica şcoală de fotografie de nuntă din România.

Mai departe, să lăsăm fotografiile să vorbească despre mine …

6 comentarii la “The Photographer

  1. Foarte frumos!!
    Intr-un an sper sa strang banuti (pentru ca nu e usor ca tanar absolvent sa pui de-o parte:D) sa-mi achizitionez un aparat foto. Imi doresc de prea multa vreme.Si probabil ca ma voi inscrie la cursul pe care, din cate am citit, il conduceti. Probabil o sa am nevoie de sfaturi si in alegerea camerei foto. Numai bine si mult succes cu cei 25 de cursanti!!

    • Daca ai nevoie de sfaturi, oricand cu cea mai mare placere. In acelasi timp, pot sa te anunt, ca scoala pe care o conduc este partener Nikon, deci iti pot oferi cele mai bune preturi de pe piata! 😉

  2. m-am uitat la toate pozele cu foarte mare atentie si va admir,felicitari si o spun din toata inima! ca si dsra de mai sus,sunt un proaspat absolvent,in prezent masterand si din pasiunea f mare pentru fotografie si pot spune si arte plastice,grafica am facut eforturi si am reusit sa strang niste banuti pentru a-mi achizitiona un aparat foto..de cativa ani am mai facut poze cu aparate compacte,insa ceea ce imi doresc e un nikon d90, in aceasta perioada chiar este la promotie,de asemenea si obiectivul Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR .V-as fi recunoscator daca imi puteti face un pret bun in ceea ce priveste d90 ca si body, obiectivul separat si de ce nu cele 2 la pachet!

    va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!

  3. Buna ziua! Imi doresc foarte mult sa invat cat mai multe despre fotografie .. in special sectia nunta ! Am terminat anul asta liceul si sper ca la anu sa ma inscriu la cursuri! As vrea sa stiu cateva lucruri esentiale despre cursuri si ce am nevoie !! Multumesc mult!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: